Home » Rotterdam » Byume B.V.
Byume B.V. uit Rotterdam

Byume B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Byume B.V., marktonderzoeksbureau in Rotterdam

Byume B.V. is een marktonderzoeksbureau in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bureau is gevestigd op Borodinlaan 3. Byume B.V. is opgericht op 10/1/2007.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 70964866 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Borodinlaan telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Byume B.V.
KvK-nummer
70964866
Subdossier nummer
0000
RSIN
858528046
Vestigingsnummer
03155609
Oprichtingsdatum
10/1/2007
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
85592
SBI code 3
70221

Voorbeelden werkzaamheden

marktonderzoek horeca klanttevredenheidsonderzoek (KTO) haalbaarheidsonderzoek haalbaarheidsonderzoek horeca marktverkenning marktonderzoek marktonderzoek horeca kwalitatief marktonderzoek medewerkersonderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) medewerkersonderzoek tevredenheidsenquete onderzoeksbureau kwantitatief marktonderzoek klanttevredenheid onderzoek klantentevredenheidsonderzoek opinieonderzoek markt onderzoek

Byume B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Byume B.V.. Wat is jouw ervaring met Byume B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!