Marktonderzoeksbureaus in de buurt van Pernis Rotterdam

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in de buurt van Pernis Rotterdam

Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Je zoekt een marktonderzoeksbureau in Pernis Rotterdam? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde onderzoeksbureaus in de buurt van Pernis Rotterdam. Ieder marktonderzoeksbureau is door ons gecontroleerd, alleen bureaus die zijn ingeschreven bij Kamer van Koophandel zijn opgenomen in het overzicht.

Pernis Rotterdam ligt in de provincie Zuid-Holland en telt 4789 inwoners, opgedeeld in 2361 mannen en 2428 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal heeft Pernis Rotterdam 2177 huishoudens.

Marktonderzoeksbureau Pernis Rotterdam gezocht?

Je schakelt een marktonderzoeksbureau in voor diverse opdrachten. De meest voorkomende soorten onderzoek zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Doordat alle onderzoeksbureaus in deze gids zijn opgenomen vind je altijd een geschikt marktonderzoeksbureau voor jouw onderzoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties van marktonderzoeksbureaus uit deze gids.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!