Home » Rotterdam » Grappe Marketing & Media Support
Grappe Marketing & Media Support uit Rotterdam

Grappe Marketing & Media Support

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Grappe Marketing & Media Support, marktonderzoeksbureau in Rotterdam

Grappe Marketing & Media Support is een marktonderzoeksbureau in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bureau is gevestigd op Terbregselaan 32. Grappe Marketing & Media Support is opgericht op 6/1/2005.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 24379630 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Terbregselaan telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Grappe Marketing & Media Support
KvK-nummer
24379630
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
08837155
Oprichtingsdatum
6/1/2005
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
8219

Voorbeelden werkzaamheden

medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) marktonderzoek uitvoeren onderzoeksbureau tevredenheidsonderzoek marktonderzoeksbureau marktonderzoek nieuw product klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoek evenementenbranche tevredenheidsenquete kwantitatief marktonderzoek kwalitatief marktonderzoek haalbaarheidsonderzoek horeca medewerkerstevredenheid marktonderzoek klantentevredenheidsonderzoek klanttevredenheid onderzoek consumentenonderzoek deskresearch

Grappe Marketing & Media Support ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Grappe Marketing & Media Support. Wat is jouw ervaring met Grappe Marketing & Media Support? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!