Home » Rotterdam » Meer Retail B.V.
Meer Retail B.V. uit Rotterdam

Meer Retail B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Meer Retail B.V., marktonderzoeksbureau in Rotterdam

Meer Retail B.V. is een marktonderzoeksbureau in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bureau is gevestigd op Schiehavenkade 420. Meer Retail B.V. is opgericht op 10/26/2007.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 28118330 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Schiehavenkade telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Meer Retail B.V.
KvK-nummer
28118330
Subdossier nummer
0000
RSIN
818609436
Vestigingsnummer
08014531
Oprichtingsdatum
10/26/2007
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
64303

Voorbeelden werkzaamheden

tevredenheidsonderzoek kwalitatief marktonderzoek marktonderzoek klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoeksbureau onderzoeksbureau concurrentieonderzoek marktonderzoek horeca medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) bureau doelgroeponderzoek kwantitatief marktonderzoek naamsbekendheid onderzoek tevredenheidsenquete medewerkersonderzoek kwalitatief onderzoek kwantitatief onderzoek klanten onderzoek concurrentie analyse

Meer Retail B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Meer Retail B.V.. Wat is jouw ervaring met Meer Retail B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!