Home » Rotterdam » JVR Marketing B.V.
JVR Marketing B.V. uit Rotterdam

JVR Marketing B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

JVR Marketing B.V., marktonderzoeksbureau in Rotterdam

JVR Marketing B.V. is een marktonderzoeksbureau in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het bureau is gevestigd op Schiehavenkade 88. JVR Marketing B.V. is opgericht op 5/10/2016.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 66010098 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Schiehavenkade telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
JVR Marketing B.V.
KvK-nummer
66010098
Subdossier nummer
0000
RSIN
856355343
Vestigingsnummer
34673687
Oprichtingsdatum
5/10/2016
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

marktonderzoek marktonderzoek uitvoeren kto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) bureau doelgroeponderzoek onderzoeksbureau kwantitatief marktonderzoek marktverkenning marktonderzoek evenementenbranche klanttevredenheidsonderzoek (KTO) klanttevredenheidsenquête concurrentie onderzoek kwalitatief marktonderzoek marktonderzoek horeca klantentevredenheidsonderzoek kwantitatief onderzoek klanttevredenheids onderzoek klanten onderzoek

JVR Marketing B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van JVR Marketing B.V.. Wat is jouw ervaring met JVR Marketing B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!