Home » Helmond » Seven is the Magic Number
Seven is the Magic Number uit Helmond

Seven is the Magic Number

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Seven is the Magic Number, marktonderzoeksbureau in Helmond

Seven is the Magic Number is een marktonderzoeksbureau in Helmond in de provincie Noord-Brabant. Het bureau is gevestigd op Bakelsedijk 124. Seven is the Magic Number is opgericht op 5/1/2012.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 55186742 en de ondernemingsvorm is een Eenmanszaak. De vestiging aan de Bakelsedijk telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Seven is the Magic Number
KvK-nummer
55186742
Subdossier nummer
0000
Vestigingsnummer
24867195
Oprichtingsdatum
5/1/2012
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Eenmanszaak
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
70222

Voorbeelden werkzaamheden

kwantitatief marktonderzoek online marktonderzoek naamsbekendheid onderzoek marktonderzoek marktonderzoek uitvoeren kto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) onderzoeksbureau klanttevredenheidsonderzoek (KTO) klanttevredenheid meten marktonderzoek horeca kwalitatief marktonderzoek tevredenheidsonderzoek klanttevredenheidsenquête klantentevredenheidsonderzoek klanttevredenheid onderzoek markt onderzoek klanttevredenheids onderzoek

Seven is the Magic Number ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Seven is the Magic Number. Wat is jouw ervaring met Seven is the Magic Number? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!