1 marktonderzoeksbureau in Handel

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in Handel

Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

In Handel is 1 marktonderzoeksbureau beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle onderzoeksbureaus bij jou in de buurt. Ieder marktonderzoeksbureau in deze gids is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Marktonderzoeksbureau Handel gezocht?

Een onderzoeksbureau verricht uiteenlopende soorten onderzoek. Veel voorkomende onderzoeksvormen zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), marktonderzoek, medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) en het haalbaarheidsonderzoek. Op Marktonderzoeksbureaus.nl vind je alle onderzoeksbureaus in Nederland. Er zit altijd een geschikt bureau tussen voor jouw onderzoek.

Handel is een plaats in de provincie Noord-Brabant met 1840 inwoners, bestaande uit 949 mannen en 891 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal telt Handel 753 huishoudens. Per 753 huishoudens is er 1 marktonderzoeksbureau beschikbaar.

Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar marktonderzoeksbureau voor het verrichten van een marktonderzoek of tevredenheidsonderzoek? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Overzicht van alle 1 marktonderzoeksbureau in Handel

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!