Home » Woerden » Vebuta B.V.
Vebuta B.V. uit Woerden

Vebuta B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Vebuta B.V., marktonderzoeksbureau in Woerden

Vebuta B.V. is een marktonderzoeksbureau in Woerden in de provincie Utrecht. Het bureau is gevestigd op Jerseykade 9. Vebuta B.V. is opgericht op 1/1/2018.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 30114994 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Jerseykade telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Vebuta B.V.
KvK-nummer
30114994
Subdossier nummer
0000
RSIN
815165948
Oprichtingsdatum
1/1/2018
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoek onderzoeksbureau tevredenheidsenquete kwalitatief marktonderzoek concurrentie onderzoek marktonderzoeksbureau medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) kwantitatief marktonderzoek medewerkerstevredenheid tevredenheidsonderzoek klantbelevingsonderzoek klanttevredenheid meten naamsbekendheid onderzoek kwantitatief onderzoek kwalitatief onderzoek consumentenonderzoek doelgroeponderzoek

Vebuta B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Vebuta B.V.. Wat is jouw ervaring met Vebuta B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!