1 marktonderzoeksbureau in Sauwerd

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in Sauwerd

Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

In Sauwerd is 1 marktonderzoeksbureau beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle onderzoeksbureaus bij jou in de buurt. Ieder marktonderzoeksbureau in deze gids is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Marktonderzoeksbureau Sauwerd gezocht?

Een onderzoeksbureau verricht uiteenlopende soorten onderzoek. Veel voorkomende onderzoeksvormen zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), marktonderzoek, medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) en het haalbaarheidsonderzoek. Op Marktonderzoeksbureaus.nl vind je alle onderzoeksbureaus in Nederland. Er zit altijd een geschikt bureau tussen voor jouw onderzoek.

Sauwerd is een plaats in de provincie Groningen met 995 inwoners, bestaande uit 490 mannen en 505 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 41 jaar. In totaal telt Sauwerd 414 huishoudens. Per 414 huishoudens is er 1 marktonderzoeksbureau beschikbaar.

Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar marktonderzoeksbureau voor het verrichten van een marktonderzoek of tevredenheidsonderzoek? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Overzicht van alle 1 marktonderzoeksbureau in Sauwerd

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!