Home » ‘s-Gravenhage » Cypantheon Investments B.V.
Cypantheon Investments B.V. uit ‘s-Gravenhage

Cypantheon Investments B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Cypantheon Investments B.V., marktonderzoeksbureau in ‘s-Gravenhage

Cypantheon Investments B.V. is een marktonderzoeksbureau in 'S-Gravenhage in de provincie Zuid-Holland. Het bureau is gevestigd op Ln Copes van Cattenburch 62. Cypantheon Investments B.V. is opgericht op 1/1/2018.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 27123158 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Ln Copes van Cattenburch telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Cypantheon Investments B.V.
KvK-nummer
27123158
Subdossier nummer
0000
RSIN
801459503
Oprichtingsdatum
1/1/2018
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

marktonderzoek overheid medewerkerstevredenheid kwantitatief marktonderzoek haalbaarheidsonderzoek onderzoeksbureau doelgroep onderzoek kwalitatief marktonderzoek tevredenheidsonderzoek marktonderzoek marketing advies klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoek nieuw product mto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) klanttevredenheid onderzoek kwalitatief onderzoek opinieonderzoek deskresearch

Cypantheon Investments B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Cypantheon Investments B.V.. Wat is jouw ervaring met Cypantheon Investments B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!