Home » Rotterdam » SKAI NOIZ
SKAI NOIZ uit Rotterdam

SKAI NOIZ

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

SKAI NOIZ, marktonderzoeksbureau in Rotterdam

SKAI NOIZ is een marktonderzoeksbureau in Rotterdam in de provincie Zuid-Holland. Het onderzoeksbureau is gevestigd op Kruipbrem 21. SKAI NOIZ is opgericht op 10/10/2014.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 61648337 en de ondernemingsvorm is een Vennootschap onder firma. De vestiging aan de Kruipbrem telt 2-4 werkzame personen. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een onderzoeksbureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
SKAI NOIZ
KvK-nummer
61648337
Subdossier nummer
0000
RSIN
854429530
Vestigingsnummer
30733219
Oprichtingsdatum
10/10/2014
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Vennootschap onder firma
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
59111
SBI code 3
74101

Voorbeelden werkzaamheden

klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoek onderzoeksbureau tevredenheidsenquete kwalitatief marktonderzoek concurrentie onderzoek marktonderzoeksbureau medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) kwantitatief marktonderzoek medewerkerstevredenheid tevredenheidsonderzoek klantbelevingsonderzoek klanttevredenheid meten naamsbekendheid onderzoek kwantitatief onderzoek kwalitatief onderzoek consumentenonderzoek doelgroeponderzoek

SKAI NOIZ ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van SKAI NOIZ. Wat is jouw ervaring met SKAI NOIZ? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!