2 marktonderzoeksbureaus in Meerkerk

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in Meerkerk

Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

In Meerkerk zijn 2 marktonderzoeksbureaus beschikbaar. Onderstaand een overzicht van alle onderzoeksbureaus bij jou in de buurt. Ieder marktonderzoeksbureau in deze gids is getoetst bij de Kamer van Koophandel.

Marktonderzoeksbureau Meerkerk gezocht?

Een onderzoeksbureau verricht uiteenlopende soorten onderzoek. Veel voorkomende onderzoeksvormen zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), marktonderzoek, medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto) en het haalbaarheidsonderzoek. Op Marktonderzoeksbureaus.nl vind je alle onderzoeksbureaus in Nederland. Er zit altijd een geschikt bureau tussen voor jouw onderzoek.

Meerkerk is een plaats in de provincie Zuid-Holland met 3740 inwoners, bestaande uit 1811 mannen en 1929 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 39 jaar. In totaal telt Meerkerk 1417 huishoudens. Per 709 huishoudens is er 1 marktonderzoeksbureau beschikbaar.

Ben je op zoek naar een goed en betaalbaar marktonderzoeksbureau voor het verrichten van een marktonderzoek of tevredenheidsonderzoek? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse vrijblijvende reacties.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!