Home » Maastricht » Tognology DS B.V.
Tognology DS B.V. uit Maastricht

Tognology DS B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Tognology DS B.V., marktonderzoeksbureau in Maastricht

Tognology DS B.V. is een marktonderzoeksbureau in Maastricht in de provincie Limburg. Het bureau is gevestigd op Hoefboomgaard 20. Tognology DS B.V. is opgericht op 9/28/2018.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 72718862 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Hoefboomgaard telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Tognology DS B.V.
KvK-nummer
72718862
Subdossier nummer
0000
RSIN
859211605
Vestigingsnummer
40811670
Oprichtingsdatum
9/28/2018
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320
SBI code 2
85592

Voorbeelden werkzaamheden

kwantitatief marktonderzoek online marktonderzoek naamsbekendheid onderzoek marktonderzoek marktonderzoek uitvoeren kto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) onderzoeksbureau klanttevredenheidsonderzoek (KTO) klanttevredenheid meten marktonderzoek horeca kwalitatief marktonderzoek tevredenheidsonderzoek klanttevredenheidsenquête klantentevredenheidsonderzoek klanttevredenheid onderzoek markt onderzoek klanttevredenheids onderzoek

Tognology DS B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Tognology DS B.V.. Wat is jouw ervaring met Tognology DS B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!