Marktonderzoeksbureaus in de buurt van Lageland

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in de buurt van Lageland

Vergelijk gratis tarieven Vergelijk meerdere offertes, bespaar op de kosten!

Je zoekt een marktonderzoeksbureau in Lageland? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde onderzoeksbureaus in de buurt van Lageland. Ieder marktonderzoeksbureau is door ons gecontroleerd, alleen bureaus die zijn ingeschreven bij Kamer van Koophandel zijn opgenomen in het overzicht.

Lageland ligt in de provincie Groningen en telt 3540 inwoners, opgedeeld in 1780 mannen en 1760 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 42 jaar. In totaal heeft Lageland 1609 huishoudens.

Een onderzoeksbureau inschakelen?

Je schakelt een marktonderzoeksbureau in voor diverse opdrachten. De meest voorkomende soorten onderzoek zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Doordat alle onderzoeksbureaus in deze gids zijn opgenomen vind je altijd een geschikt marktonderzoeksbureau voor jouw onderzoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Vraag vrijblijvend en gratis meerdere offertes aan. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties van marktonderzoeksbureaus uit deze gids.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!