Home » Hengelo » BlueMoovz B.V.
BlueMoovz B.V. uit Hengelo

BlueMoovz B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

BlueMoovz B.V., marktonderzoeksbureau in Hengelo

BlueMoovz B.V. is een marktonderzoeksbureau in Hengelo in de provincie Overijssel. Het bureau is gevestigd op Goudstraat 17. BlueMoovz B.V. is opgericht op 9/27/2018.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 72713844 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Goudstraat telt 1 werkzaam persoon. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een bureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
BlueMoovz B.V.
KvK-nummer
72713844
Subdossier nummer
0000
RSIN
859209581
Vestigingsnummer
40807045
Oprichtingsdatum
9/27/2018
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
1 werkzaam persoon
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

klanttevredenheidsonderzoek (KTO) marktonderzoek onderzoeksbureau tevredenheidsenquete kwalitatief marktonderzoek concurrentie onderzoek marktonderzoeksbureau medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) kwantitatief marktonderzoek medewerkerstevredenheid tevredenheidsonderzoek klantbelevingsonderzoek klanttevredenheid meten naamsbekendheid onderzoek kwantitatief onderzoek kwalitatief onderzoek consumentenonderzoek doelgroeponderzoek

BlueMoovz B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BlueMoovz B.V.. Wat is jouw ervaring met BlueMoovz B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!