Marktonderzoeksbureaus in de buurt van Glimmen

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in de buurt van Glimmen

Vergelijk gratis tarieven Vergelijk meerdere offertes, bespaar op de kosten!

Je zoekt een marktonderzoeksbureau in Glimmen? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde onderzoeksbureaus in de buurt van Glimmen. Ieder marktonderzoeksbureau is door ons gecontroleerd, alleen bureaus die zijn ingeschreven bij Kamer van Koophandel zijn opgenomen in het overzicht.

Glimmen ligt in de provincie Groningen en telt 1065 inwoners, opgedeeld in 506 mannen en 559 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 43 jaar. In totaal heeft Glimmen 426 huishoudens.

Een onderzoeksbureau inschakelen?

Je schakelt een marktonderzoeksbureau in voor diverse opdrachten. De meest voorkomende soorten onderzoek zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Doordat alle onderzoeksbureaus in deze gids zijn opgenomen vind je altijd een geschikt marktonderzoeksbureau voor jouw onderzoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Vraag vrijblijvend en gratis meerdere offertes aan. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties van marktonderzoeksbureaus uit deze gids.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!