Marktonderzoeksbureaus in de buurt van Blijham

Een overzicht van alle marktonderzoeksbureaus in de buurt van Blijham

Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Je zoekt een marktonderzoeksbureau in Blijham? Onderstaand een overzicht van de dichtstbijzijnde onderzoeksbureaus in de buurt van Blijham. Ieder marktonderzoeksbureau is door ons gecontroleerd, alleen bureaus die zijn ingeschreven bij Kamer van Koophandel zijn opgenomen in het overzicht.

Blijham ligt in de provincie Groningen en telt 2918 inwoners, opgedeeld in 1352 mannen en 1566 vrouwen. De gemiddelde leeftijd is 49 jaar. In totaal heeft Blijham 1328 huishoudens.

Marktonderzoeksbureau Blijham gezocht?

Je schakelt een marktonderzoeksbureau in voor diverse opdrachten. De meest voorkomende soorten onderzoek zijn het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Doordat alle onderzoeksbureaus in deze gids zijn opgenomen vind je altijd een geschikt marktonderzoeksbureau voor jouw onderzoek.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven? Start nu je gratis offerteaanvraag. Je ontvangt op korte termijn diverse reacties van marktonderzoeksbureaus uit deze gids.

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!

Gratis marktonderzoekbureau offertes vergelijken?

Vergelijk marktonderzoekbureaus bij jou uit de regio en bespaar op de kosten.

Start gratis offerteaanvraag