Home » Almere » Caterpillar S.a.r.L.
Caterpillar S.a.r.L. uit Almere

Caterpillar S.a.r.L.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

Caterpillar S.a.r.L., marktonderzoeksbureau in Almere

Caterpillar S.a.r.L. is een marktonderzoeksbureau in Almere in de provincie Flevoland. Het onderzoeksbureau is gevestigd op Rondebeltweg 41. Caterpillar S.a.r.L. is opgericht op 1/1/2004.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 34214647 en de ondernemingsvorm is een Buitenl. op EG-venn. lijkende venn. met onderneming in Nederland. De vestiging aan de Rondebeltweg telt 2-4 werkzame personen. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een onderzoeksbureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
Caterpillar S.a.r.L.
KvK-nummer
34214647
Subdossier nummer
0000
RSIN
814247489
Vestigingsnummer
12035602
Oprichtingsdatum
1/1/2004
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
2-4 werkzame personen
Bedrijfsvorm
Buitenl. op EG-venn. lijkende venn. met onderneming in Nederland
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

marktonderzoek marktonderzoek uitvoeren kto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) bureau doelgroeponderzoek onderzoeksbureau kwantitatief marktonderzoek marktverkenning marktonderzoek evenementenbranche klanttevredenheidsonderzoek (KTO) klanttevredenheidsenquête concurrentie onderzoek kwalitatief marktonderzoek marktonderzoek horeca klantentevredenheidsonderzoek kwantitatief onderzoek klanttevredenheids onderzoek klanten onderzoek

Caterpillar S.a.r.L. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van Caterpillar S.a.r.L.. Wat is jouw ervaring met Caterpillar S.a.r.L.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!