Home » Almere » BSG Contact B.V.
BSG Contact B.V. uit Almere

BSG Contact B.V.

0 beoordelingen Schrijf een review
Gratis offertes vergelijken? Bespaar op de kosten door offertes te vergelijken!

BSG Contact B.V., marktonderzoeksbureau in Almere

BSG Contact B.V. is een marktonderzoeksbureau in Almere in de provincie Flevoland. Het onderzoeksbureau is gevestigd op Rooseveltweg 15. BSG Contact B.V. is opgericht op 12/5/2012.

Het bureau is bij de Kamer van Koophandel geregistreerd onder KvK nummer 56609957 en de ondernemingsvorm is een Besloten vennootschap met gewone structuur. De vestiging aan de Rooseveltweg telt 100-199 werkzame personen. Onderstaand meer gegevens van dit bedrijf.

Je overweegt een marktonderzoek te doen?

Het meest uitgevoerde onderzoek is het klanttevredenheidsonderzoek (kto), medewerkerstevredenheidsonderzoek (mto), marktonderzoek, en het haalbaarheidsonderzoek. Op zoek naar een onderzoeksbureau voor het verrichten van marktonderzoek en benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden? Start nu je gratis offerteaanvraag!

Benieuwd naar de mogelijkheden en tarieven?

Bedrijfsgegevens

Claim je bedrijf
Bedrijfsnaam
BSG Contact B.V.
KvK-nummer
56609957
Subdossier nummer
0000
RSIN
852213372
Vestigingsnummer
26145502
Oprichtingsdatum
12/5/2012
Affiliate indicator
Hoofdzaak
Aantal werknemers
100-199 werkzame personen
Aantal vestigingen
7
Bedrijfsvorm
Besloten vennootschap met gewone structuur
SBI omschrijving
Markt- en opinieonderzoekbureaus
SBI code 1
7320

Voorbeelden werkzaamheden

marktonderzoek marktonderzoek uitvoeren kto onderzoek medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) bureau doelgroeponderzoek onderzoeksbureau kwantitatief marktonderzoek marktverkenning marktonderzoek evenementenbranche klanttevredenheidsonderzoek (KTO) klanttevredenheidsenquête concurrentie onderzoek kwalitatief marktonderzoek marktonderzoek horeca klantentevredenheidsonderzoek kwantitatief onderzoek klanttevredenheids onderzoek klanten onderzoek

BSG Contact B.V. ervaringen

0 beoordelingen

Onderstaand een overzicht van beoordelingen van BSG Contact B.V.. Wat is jouw ervaring met BSG Contact B.V.? Laat een beoordeling achter en help andere bezoekers.

Schrijf een review

Vergelijk onderzoeksbureaus en bespaar op de kosten!